powered by Footsteps

Club-card (27-10-2017)

 Beste Clubgenoten,

Vanaf december vorig jaar hebben wij als UVV de exploitatie van de horeca weer in eigen beheer gekregen. Veel veranderingen kwamen tegelijkertijd. We hebben een nieuwe verenigingsmanager in de persoon van Wil van Vliet, die veel tijd besteedt aan het reilen en zeilen van de horeca. En er is geïnvesteerd in een betalingssysteem waardoor de administratie van de horeca makkelijker en transparanter is. Veel verenigingen in het Utrechtse maken al gebruik van dit betalingssysteem en met tot volle tevredenheid.

Vanaf 1 november 2017 maken wij het mogelijk om te gaan betalen via de clubpas. Deze clubpas wordt u de eerste keer gratis ter beschikking gesteld. Via uw eigen sportvereniging wordt u de komende dagen geïnformeerd over het gebruik en het verkrijgen van de clubpas. Uw eigen sportvereniging heeft er belang bij dat u gebruik gaat maken van deze clubpas.

Om het gebruik via de pas te stimuleren krijgen pashouders een korting van 10% bij besteding. De clubpas is persoonlijk en de privacy is gewaarborgd. U moet zich de eerste keer aanmelden en een aantal gegevens verstrekken. Er is een handleiding voor eventuele verdere vragen over het gebruik.

Contant betalen van de bestedingen blijft mogelijk, liever via pas of pin. Onze gasten moeten uiteraard altijd die mogelijkheid behouden. 

Het opladen van de passen kan op verschillende manieren gebeuren. De kosten varieren en worden voorlopig gedragen door de vereniging. Het opladen bij het pinapparaat dat zich in ons sportcafé bevindt is het goedkoopst gevolgd via een iDEAL-betaling die u gewoon thuis achter de computer kunt uitvoeren. 

Let de komende dagen goed op en lees de berichten die u krijgt via uw eigen sportvereniging. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u zich altijd via de mail in verbinding stellen met ons.

Met vriendelijke groeten,

Wil van Vliet en Emile Sonneveld

terug